Tel: 035 - 70 09 740
Email: info@everstuintechniek.nl

Onderhoud

Onderhoud van uw beregeningsinstallatie is van groot belang om de levensduur hiervan te verlengen en de kwaliteit van uw (automatische) beregeningsinstallatie te waarborgen. Wij nemen deze zorg bij u uit handen door zowel in het voorjaar als in het najaar uw systeem klaar te maken voor het komende seizoen.

Voorjaar: uw beregeningsinstallatie opstarten
Naar mate het voorjaar begint, zal uw beregeningsinstallatie worden opgestart. Tijdens het opstarten wordt het systeem gecontroleerd en afgesteld voor een goede werking, zodat uw beregeningsinstallatie weer klaar is voor het seizoen.

Najaar: uw beregeningsinstallatie gereed maken voor de winter
Naar mate de dagen korter worden en de vorstkou kan gaan toenemen, gaat de waterbehoefte van het groen afnemen. Uw beregeningsinstallatie zal probleemloos blijven functioneren totdat de vorstperiode aanbreekt. Leidingen en pompinstallatie kunnen schade oplopen door bevriezing en dit dient voorkomen te worden. Uiteraard verzorgen wij dit voor u door de gehele beregeningsinstallatie door te blazen met behulp van een compressor, zodat al het water uit de leidingen en sproeiers van u systeem geblazen wordt. Ook zorgen wij dat uw pomp en eventuele bovengrondse leidingen ‘winterklaar’ gemaakt worden.

Ook voor niet door ons aangelegde beregeningssystemen kunnen wij onderhoud uitvoeren.

Neem contact op
Evers Tuintechniek - Social

Email & Contact

Heeft u vragen of bent u geГЇnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.